چگونه نویز تصویر دوربین مداربسته را رفع نماییم؟

در بخش های قبلی به ترتیب با این موضوعات آشنا شدیم :
انتخاب راه درست برای سیم کشی – داکت کشی – لوله گذاری
تهیه سیم کواکسیال متناسب با مسافت و محل
استفاده از کانکتورهای BNC با کیفیت بالا
در این بخش درباره اهمیت استفاده از ترانس و منبع تغذیه باکیفیت بالا و همچنین در مورد ترانس های مجزا و مرکزی توضیحاتی را خواهید خواند.

 

در موقع تهیه منبع تغدیه مرکزی یا جداگانه باید اطلاعات فنی همه ی دوربین های مداربسته و لنز های پروژه را بخوانید. با توجه به میزان ولتاژ و آمپر مورد نیاز دوربین های مداربسته ، منبع تغدیه را انتخاب کنید. اگر آمپر ترانس با دوربین هماهنگ نباشد ، مشکلاتی همانند پرش تصویر ، قطع و وصل شدن ، گرم شدن بیش از حد ترانس و … را خواهید داشت .
هزینه منبع تغذیه هم نسبت به هزینه ای که برای دوربین مداربسته صرف می شود بسیار کم است .بنا بر این سعی کنید بهترین منبع تغذیه موجود را استفاده کنید ، منبع تغذیه ای که جریان خروجی آن تغییر نکند و به اصطلاح یک ولتاژ تثبیت شده را به دوربین مداربسته برساند.
در طراحی ابتدایی باید مزایا و معایب ترانس های مرکزی را به خوبی بدانید.
ترانس های مرکزی به چند دسته تقسیم می شوند . بعضی از ترانس ها دارای خروجی های جداگانه میباشند ، یعنی اگر اتصال خارجی برای سیم های بین ترانس و دوربین مداربسته بوجود بیاید ،
فقط آن خروجی قطع می شود و سایر خروجی ها ، ولتاژ را به دوربین های مداربسته می رسانند.
این ترانس های دیجیتال بوده و دارای مدار الکترونیکی هوشمند هستند.
بعضی از ترانس های مرکزی ارزان قیمت و بی کیفیت فقط یک خروجی دارند و به همه ی دوربین ها وصل می شوند.
فکر کنید 16 دوربین مداربسته به این ترانس مرکزی متصل است و بر اثر یک اتصالی کوچک و ناچیز ، همه ی تصاویر شما قطع میشوند.ممکن است در پشت ترانس 16 خروجی مختلف را ببینید ، اما مهم این است که این خروجی ها از داخل به هم وصل نباشند و بایک مدار تفکیک شده و جداگانه طراحی شده باشند.
پس یا از ترانس های مرکزی پیشرفته استفاده کنید و یا اینکه برای هر دوربین مداربسته از یک ترانس جداگانه استفاده کنید تا در صورت بروز مشکل ، فقط یک تصویر سیستم شما قطع شود.